Ved siden av hundene har jeg strikking som hobby og driver på med småstrikk. Kan vel kalle meg sesong strikker da jeg har et opphold fra blodsporsesongen starter og fram til elgjakta er ferdig, men da klirrer det i pinnene igjen.

Jeg har komponert votter med dachsmotiv på og lager disse på bestilling.
Ta gjerne kontakt for mer informasjon og bestilling på ksolvaer@online.no

Strikkesiden Ull & Nåkka Tull

 
Om oss
 
Kennel Kongsgården består av meg, Kate og min samboer Willy og holder til i Bodø. Vi har et bittelite stueoppdrett av dachs og satser på å avle frem sunne og trivelige familiehunder.
 
Vår første hund, Toya som er ei langhåret dvergdachstispe kom til oss i 2006. Hun var bare ment som familiemedlem og turkamerat, men interessen for rasen økte og plutselig var vi med på utstilling og andre aktiviteter sammen med trivelige mennesker med samme lidenskap for dachsen som oss. Kennelnavnet fikk vi endelig godkjent i januar 2010.

 Neste tispe som er standard korthåret og heter Birka, kom til oss høsten 2007. Vi hadde vårt første kull høsten 2009 og tenker etter hvert at vi kanskje kommer til å ha et kull i ny og ne, men vi har ingen hast.

 
Vi driver også med blodspor Willy og jeg, og har utdannet oss til spordommere. Vi gjorde unna elevarbeidet sommeren og høsten 2009 med Magne Klokset som instruktør, og har nå i slutten av august 2010 gjort unna aspirantarbeidet. Endelig godkjenning fra NKK fikk vi i januar 2011. Miljøet her i Bodø er ganske lite, og med få dommere i distriktet har det tatt noe tid før vi ble ferdige.

Hundene våre er også godkjente ettersøkshunder og står til rådighet for elgjegere under høstjakta.

 

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Legg gjerne igjen noen ord i vår gjestebok.

Velkommen igjen!

 
 
Kate Solvær
Kongsdatterveien 11
8028 Bodø

Tlf 90175690
email: ksolvaer@online.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

til toppen av siden

 

 
 

copyright © kongsgarden.com